Invitasjon til presse og media - ISAE2023 “Animal lives worth living”

5.-9. august 2023 arrangeres den 53. verdenskongressen av ISAE (International Society for Applied Ethology) i Bergen.

ISAE er den verdensledende organisasjonen for forskere innen atferd og velferd hos dyr som holdes av mennesker, spesielt husdyr og selskapsdyr. Medlemmene er hovedsakelig etologer (atferdsforskere) og veterinærer som bidrar til å forbedre forholdene for dyrene med kunnskapsformidling og med innspill til myndighetene som utarbeider lover og forskrifter for dyrevelferd.

Arrangementskomiteen for ISAE2023 ønsker presse og media velkommen til kongressen torsdag 8. august kl. 11.00 i presserommet Dræggen 8 på Radisson Blu Royal Hotel, på Bryggen i Bergen.

Her vil dere møte ledere for kongressen og ISAEs president sammen med hovedforedragsholdere, som er spesielt invitert enten som nestorer innen forskningen og/eller som prisvinnere fra de siste års kongresser (ISAEs Creativity Award og ISAEs New Investigator Award).

De har alle spennende resultater å fortelle om – innen dyrevelferd hos oppdrettsfisk, genetikken bak husdyrenes atferd, hvordan vi kan skaffe kunnskap ved bruk av enkle metoder, og verdien av sosiale relasjoner mellom dyrene.

_____________________________

Invitasjon til presse
Disse møter du i presserommet
_____________________________

Kontakt:  
Bjarne Olai Braastad 419 08 693 [email protected]
Janne Karin Brodin 481 83 075 [email protected]

_____________________________

Foto av kongressarrangører

Foto av

Foto av hovedforedragsholdere

Foto av norske foredragsholdere

ISAE logoer

Logoer sponsorer

Navigation